Produktinformation

Feel Active Voss Parka BeigeLetar du efter en vinterjacka till din hund?Den här tidlösa hundparkan håller din hund även de kallaste dagarna. Hundjackans mångsidiga design gör att den passar alla hundar utan att begränsa deras rörelser.Feel Active Voss Parka Beige är fodrat med Thinsulatefoder blandat med en ullmix för maximal värme.

Täcket är även skyddat av ett vind och vattentätt ytterskal för att hålla hunden både varm och torr.Vattentätheten på yttermaterialet är 4000 mm.Den breda delen under magen skyddar hundens större muskelgrupper och håller den både varm och torr underifrån.Feel Active Voss Parka Beige har en hög, justerbar innerkrage som kan anpassas efter väder. Det går även att justera täckets rygglängd, så att du får den bästa passformen utifrån din hunds kropp.Remmarna kring bakbenen går att justera med hjälp av tryckknappar, den funktionen är bra för exempelvis hundar med lite kortare ben och.Dubbelsidig dragkedja gör täcket enkelt att ta av- och på På ryggen sitter en dubbeldragkedja som underlättar av- och på klädning, samt ger en justerbar öppning för kopplet.Detta härliga vintertäcke är ett praktiskt plagg för dig och din hunds dagliga äventyr.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vintertäcke hund från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Hurtta Expedition Parka Grå (40 cm)

Vintertäcke hund från Hurtta

Missa inga bra priser på Vintertäcke hund från Hurtta.
Upp till 30% rabatt
Rukka Frostbiter Vinterjacka till Hund Mörkblå (50)

Vintertäcke hund från Rukka

Här har vi samlat Vintertäcke hund från Rukka.
Ruffwear Vert Vintertäcke Blå (L)

Vintertäcke hund från RuffWear

Visa produkter inom Vintertäcke hund från RuffWear.
IcePeak Dalle Vintertäcke Orange (L)

Vintertäcke hund från IcePeak

Visa produkter inom Vintertäcke hund från IcePeak.
Trixie Explorer Vintertäcke Svart (55 cm)

Vintertäcke hund från Trixie

Här har vi samlat Vintertäcke hund från Trixie.
Pomppa Perus Vintertäcke Hund Grön (25 cm)

Vintertäcke hund från Pomppa

Utforska allt inom Vintertäcke hund från Pomppa.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024