Produktinformation

EgenskaperEn värmande reflex- och regnjacka från Feel Active som håller din hund varm och synlig i mörkret. Jackan har en bekväm passform som går att optimera genom att justera i nacke, runt mage och längd baktill.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Vintertäcke hund från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Hurtta Expedition Parka Grå (40 cm)

Vintertäcke hund från Hurtta

Missa inga bra priser på Vintertäcke hund från Hurtta.
Upp till 30% rabatt
Rukka Frostbiter Vinterjacka till Hund Mörkblå (50)

Vintertäcke hund från Rukka

Här har vi samlat Vintertäcke hund från Rukka.
Ruffwear Vert Vintertäcke Blå (L)

Vintertäcke hund från RuffWear

Visa produkter inom Vintertäcke hund från RuffWear.
IcePeak Dalle Vintertäcke Orange (L)

Vintertäcke hund från IcePeak

Visa produkter inom Vintertäcke hund från IcePeak.
Trixie Explorer Vintertäcke Svart (55 cm)

Vintertäcke hund från Trixie

Här har vi samlat Vintertäcke hund från Trixie.
Pomppa Perus Vintertäcke Hund Grön (25 cm)

Vintertäcke hund från Pomppa

Utforska allt inom Vintertäcke hund från Pomppa.

Se gärna också

Non-Stop Dogwear Glacier 2.0 Vintertäcke i Ull Mörkgrön & Svart (55)

Varmt vintertäcke till hund i ull!Ull är ett unikt naturmaterial som länge har användts för kläder i de nordiska länderna. Ull håller värmen och absorberar väta utan att för den delen bli kallt eller känns blött. Dessutom andas ull väldigt bra och anpassar sig efter kroppstempraturen. Det är dock inte så vanligt att använda ull för hundtäcken, men nu lanserar Non-stop Dogwear sitt populära vintertäcke Glacier 2.0 i en version som har ett isolerande ull-lager.Vintertäcket har ett vind- och vattentätt yttre lager med ett värmande innerlager i ull. Yttertyget har 10 000 vattenpelare och är extra förstärkt i sömmar och områden som är extra utsatta för väta. Vintertäcket är slitstarkt och tåligt för att tåla snårig vegetation.Vintertäcke med perfekt passformNon-stop Dogwear Glacier 2.0 är utvecklat för den aktiva hunden och dess livsstil.Vintertäcket har öppningar för att lufta om hunden rör på sig mycket. Det finns ett hål för kopplet för att koppla i sele eller halsband. Hundtäcket är justerbart, bröstremmarna kan anpassa efter din hund samt dragsko för att göra längden perfekt. Vintertäcket har öglor för benen så att täcket ligger på plats även när det blåser.Glacier 2.0 i ull har också reflexdetaljer som gör att din hund syns i mörkret. Vintertäcket finns i flera storlekar och du hittar vår storleksguide nedan.Skötselråd:Ull är ett naturmaterial som kan rena sig själv, därför ska hundtäcket vädras efter användning för optimal reningsprocess.Blir täcket väldigt smutisgt kan du borsta av samt skölja av fläken innan den hinner torka in.Vill du tvätta täcket i tvättmaskin så måste du använda ullprogrammet och använda specifikt ulltvättmedel.Torktumla ej.Material:Yttertyg: Polyester och TPU-membranInnertyg: Utsidan är ullmix, certifierad av Woolmark. Insidan är 100% polyesterSummering av Non-stop Dogwear Glacier 2.0 Wool Vintertäcke:Vintertäcke i ull - unikt på marknadenUlltäcke som håller värme men samtidigt andas och står emot väta - perfekt material för hundtäckeBåde vind- och vattentåligt - 10 000 vattenpelare med förstärkning i sömmarSlitstarkt - tål snårig vegetationJusterbart hundtäcke - bröstremmar och dragsko för optimal passform samt öglor för benenHundtäcke med reflexdetaljerTvättas på ullprogrammet med ulltävttmedel vid behov

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024