Prescription Diet Feline Metabolic Tuna Torrfoder för Katt - 8 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hill"s Prescription Diet Feline Metabolic Tuna är en banbrytande näringslösning och ett foder kliniskt bevisat att stödja effektiv viktminskning och viktunderhåll hos vuxna katter. Detta foder är särskilt utformat för att arbeta i harmoni med din katts unika metabolism, vilket gör det enklare att hantera vikten utan att behöva minska portionsstorleken drastiskt.    Kliniska studier har visat att 88% av katter som utfodrats med detta foder har uppnått en märkbar viktminskning inom endast 2 månader.

Detta gör fodret till ett effektivt verktyg i kampen mot övervikt. Fodret är inte bara utformat för att minska vikten, utan också för att tillhandahålla nödvändig energi.

Detta uppmuntrar till mer aktiv lek och rörelse vilket är viktigt för kattens övergripande hälsa och välbefinnande. En unik fiberblandning i fodret hjälper katten att känna sig mätt och belåten längre vilket minskar behovet av frekvent matning och bidrar till en mer kontrollerat intag.

Fodret stödjer kattens naturliga förmåga att förbränna fett som är avgörande för en hälsosam viktminskning och viktunderhåll. Efter att ha uppnått målvikten hjälper fodret även till att bibehålla en hälsosam vikt, vilket är avgörande för att undvika viktrelaterade hälsoproblem.

Stödjer viktminskning hos katt. Bevarar portionsstorleken så att katten ändå känner sig mätt.

88% av katterna gick ner i vikt. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.

Veterinärfoder från andra varumärken

Gastro 1 Dog - 12 kg

Veterinärfoder från Virbac

Visa produkter inom Veterinärfoder från Virbac.
Joint Support CJD hundfoder - 12 kg

Veterinärfoder från Specific

Se vad Specific har inom Veterinärfoder.
Veterinary Diets Dog Health Dental - 13 kg

Veterinärfoder från Royal Canin Veterinary Diets

Visa produkter inom Veterinärfoder från Royal Canin Veterinary Diets.
Vet Diet Hypersensitivity Torrfoder till Hund - 12 kg

Veterinärfoder från HappyDog

Här har vi samlat Veterinärfoder från HappyDog.
Prescription Diet l/d Liver Care Torrfoder till Hund - 10 kg

Veterinärfoder från Hill’s

Visa produkter inom Veterinärfoder från Hill’s.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024