Köp 2 Perfect Weight våtfoder för hund - Spara 25% - 2 förpackningar 12 x 363 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kampanj! Köp 2 stycken flak Perfect Weight Kyckling & Grönsaker Våtfoder till Hund och spara 25%.    Hill"s Science Plan Perfect Weight Kyckling & Tillsatta Grönsaker är ett våtfoder för de hundar som lider av övervikt och behöver gå ned i vikt, eller för de hundar som behöver bibehålla sin vikt efter en viktnedgång Fodret har en låg energitäthet så att din hund kan njuta av samma mängd mat men inte få i sig lika många kalorier.

Detta är särskilt viktigt eftersom en hälsosam vikt är avgörande för hundens allmänna välbefinnande och livskvalitet och att få många skadefria år utan sjukdomar som kan relateras till övervikt och/eller brist på motion. Detta foder är utvecklat med hjälp av kunniga nutritionister och veterinärer för att erbjuda en balanserad näring som stödjer viktkontroll på lång sikt.

Det innehåller inte bara högkvalitativt protein för att stödja muskelmassan, utan också vitamin C och E för att stärka hundens immunförsvar.   Vill du läsa mer om våtfodret gör du det här. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Våtfoder från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Köp 2 Light Våtfoder i Burk med Kalkon för hund - Spara 25% - 2 förpackningar 12 x 370 g

Våtfoder från Hill’s

Visa produkter inom Våtfoder från Hill’s.
Adult Menu Fish Våtfoder till Hund - 12 x 375 g

Våtfoder från Platinum

Visa produkter inom Våtfoder från Platinum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024