Köp 2 Light Våtfoder i Burk med Kalkon för hund - Spara 25% - 2 förpackningar 12 x 370 g

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kampanj! Köp 2 stycken flak Light Adult Hund Våtfoder i Burk med Kalkon och spara 25%   Hill"s Science Plan Light Adult Hundfoder innehåller färre kalorier än den vanliga adult-varianten från Hill"s.

Denna innehåller kalkon och är speciellt utformat för att hjälpa din fullvuxna hund att nå och behålla en ideal kroppsvikt. Detta gör det till ett optimalt val för hundar som behöver gå ner i vikt eller helt enkelt behålla sin vikt.

Våtfodret är inte bara gott, den är också näringsrik. Den är rik på högkvalitativt protein och fiber, vilket gör att din hund känner sig mättare mellan måltiderna.

Dessutom innehåller den en effektiv antioxidantblandning som främjar en långvarig hälsa hos din hund. Förutom att hjälpa din hund att behålla en sund vikt stöder detta foder också en frisk hud och en glänsande päls.

Det är berikat med omega-6 fettsyror och vitamin E vilka är viktiga för hudens och pälsens välmående.   Vill du läsa mer om våtfodret gör du det här. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Våtfoder från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Köp 2 Light Våtfoder i Burk med Kalkon för hund - Spara 25% - 2 förpackningar 12 x 370 g

Våtfoder från Hill’s

Visa produkter inom Våtfoder från Hill’s.
Adult Menu Fish Våtfoder till Hund - 12 x 375 g

Våtfoder från Platinum

Visa produkter inom Våtfoder från Platinum.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024