Sidan innehåller annonslänkar

Ferplast Transportbur Atlas Grå (50 )

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

 EgenskaperAtlas transportbur är en tålig, stabil bur för medelstora hundar. Buren är tillverkad i hårdplast och har en gallerdörr av metall.

Bra ventilation och ett praktiskt handtag på taket om du behöver bära den. Hjul kan köpas tilll separat till storlek 70.

Enkel att rengöra och städa ur.Om du tänkt flyga med hunden måste buren vara godkänd och stämma överens med IATA (International Air Transpoint Association) standard för transport av husdjur på ett flygplan. Kontrollera alltid med det flygbolag du ska resa med att du kan ta med din hund på flyget, bolagens praxis kan variera.Storlek Atlas 50 81 x 55,5 x 58 cm, vikt 8,2 kgStorlek Atlas 60 91 x 61 x 66,5 cm, vikt 10,9 kgStorlek Atlas 70 101 x 68,5 x 75,5 cm, vikt 12,6 kg .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Transportburar från andra varumärken

Ferplast Superior Hundbur (62 x 47 x 50 cm)

Transportburar från Ferplast

Utforska allt inom Transportburar från Ferplast.
Petmate Sky Kennel Transportbur (L)

Transportburar från Petmate

Missa inga bra priser på Transportburar från Petmate.
PetEasy x VetZoo Transportbur Blå (L)

Transportburar från PetEasy

Här har vi samlat Transportburar från PetEasy.
Little&Bigger SoftKennel Nylonbur Camo (L)

Transportburar från Little&Bigger

Visa produkter inom Transportburar från Little&Bigger.
Trixie Cykelkorg Galler för Pakethållare

Transportburar från Trixie

Se vad Trixie har inom Transportburar.

Se gärna också

Trixie Gulliver Transportbur Grå (51 x 52 x 72 cm)

Trixie Gulliver Transportbur Grå - Den perfekta transportburen för din hund och kattTrixie Gulliver Transportbur Grå är en IATA-godkänd transportbur som är perfekt för att transportera din hund på flyg, bil eller tåg. Buren är tillverkad av slitstark plast och har en metallnätdörr med lås för att säkerställa din hunds säkerhet.Buren har ett praktiskt handtag på ovansidan, separata hjul och praktiska förvaringsfack på taket. Modellen finns i flera storlekar, både för små och stora hundar eller katter. Den är dessutom lätt att rengöraoch rymlig för din hund eller katt.Letar du efter en flyg- transportbur? Trixie Gulliver Transportbur GråIATA-godkändGodkänns av de flesta flygbolag i EuropaMetallnätdörr med låsSlitstark plastFlera luftintag för god ventilationSeparata hjul som kan fästasHandtag på änden för enkel förflyttningTvå förvaringsfack på taketPassar för både små och stora hundar eller katterObservera:Kontrollera alltid flygbolagets krav för transportburen före resan.Storlek:  Mått Maxvikt för hund 52 x 51 x 72 cm 18 kg 58 x 60 x 79 cm 25 kg 64 x 64 x 92 cm 38 kg 73 x 75 x 104 cm 50 kg 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024