Produktinformation

Ett riktat dietfoder med särskilt anpassat näringsmässigt stöd till hundar som blivit akut sjuka eller lider av en kronisk sjukdom där särskild beaktning för foderval bör tas. Fodret är sammansatt för att näringsmässigt understödja och minimera risken för mag och-tarmproblem, urinvägsproblem och för att locka din hund till att äta då fodret innehåller en hög energimängd.    Hill"s Prescription Diet On-Care Chicken torrfoder med en hög smaklighet genom dess innehålll av smakliga fetter och smak från kyckling.

Fodret innehåller Hill"s  ActivBiome+ blandning av prebiotika, lättsmälta proteiner och utvalda ingredienser för att underlätta mag och-tarmfunktionen så att magen inte får en onödig belastning. Fodret innehåller också deras egna S+Oxshield som är en speciell mineralsammansättning för att minska risken för uppkommna och bildandet av struvit och kalciumoxalatkristaller och därmed minska risken för urinvägsproblem.

Fodret är omfattande med god smak för att locka hundar som lider av allvarlig sjukdom eller kroniska tillstånd till att upprätthålla bästa förutsättningar för god hälsa och vikt.    100% Kundnöjdhet eller pengarna tillbaka!  Riktat foder för att underlätta belastning på mage, tarm och urinvägar Hög smaklighet med bra energi.

S+Oxshield och ActivBiome+ är patenterade sammansättningar för att stödja den allmänna hälsan. Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.

Torrfoder från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Adult Dog - 11,4 kg

Torrfoder från Acana

Se produkter inom Torrfoder från Acana.
Upp till 10% rabatt
Orijen Dog Original 2x11,4 kg

Torrfoder från Orijen

Se vad Orijen har inom Torrfoder.
Upp till 20% rabatt
Royal Canin Norsk Skogkatt (10 kg)

Torrfoder från Royal Canin

Missa inga bra priser på Torrfoder från Royal Canin.
Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon 2 x 12 kg

Torrfoder från Purenatural

Visa produkter inom Torrfoder från Purenatural.
Upp till 15% rabatt
Eukanuba Dog Adult Large 2 x 15kg

Torrfoder från Eukanuba

Här har vi samlat Torrfoder från Eukanuba.
Upp till 15% rabatt
Yarrah Organic Dog Adult Vega Vegetarian 2x10 kg

Torrfoder från Yarrah

Här har vi samlat Torrfoder från Yarrah.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024