Sidan innehåller annonslänkar

Nutrima Dog Adult Sport Intense 12 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nutrima Dog Adult Sport Intense-Högenergifoder för hundar som kräver extra bränsle!Detta är ett mycket väl sammansatt hundfoder för hundar som lever ett aktivt liv som sport, vall-eller jakthundar Fodret kan även ges till hundar som har svårt att lägga på sig vikt och behöver extra energi i sin dagliga fodergiva.

Nutrima Adult Sport Intense har ett högt köttinnehåll baserat på kyckling och kalkon. Det är rikt på protein och har en något högre fetthalt än ett standard vuxenfoder.Nutrima Dog Adult Sport Intense- Ger din hund ork och rätt förutsättningar för ett aktivt livDenna hundmat innehåller flera ingredienser som främjar och stöttar god muskulatur och starka leder.

Förutom att fodret i första hand är baserat på lättsmält och högtillgängligt protein från kyckling och kalkon innehåller det flera ingredienser som främjar god fysik och ger ett utmärkt bränsle till intensivt arbete, t.exL-Karnitin. En aminosyra som effektiviserar processen där fett bryts ner till energi.

Den kan även hjälpa till att främja en god muskulatur.Glucosamin, Kondriotin, MSM och Omega 3- En sammansättning av viktiga näringsämnen som främjar ledernas funktion, ger snabbare återhämtning vid hög belastning och kan verka aniinflammatoriskt.Antioxidanterna Vitamin A+E. Dessa vitaminer fördröjer cellernas nedbrytningsprocess.Prebiotika-För en balanserad mag-och tarmhälsaNutrima Dog Adult Sport Intense är smakrikt och rikt på näring.

Torrfoder från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Adult Dog - 11,4 kg

Torrfoder från Acana

Se produkter inom Torrfoder från Acana.
Upp till 10% rabatt
Orijen Dog Original 2x11,4 kg

Torrfoder från Orijen

Se vad Orijen har inom Torrfoder.
Upp till 20% rabatt
Royal Canin Norsk Skogkatt (10 kg)

Torrfoder från Royal Canin

Missa inga bra priser på Torrfoder från Royal Canin.
Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon 2 x 12 kg

Torrfoder från Purenatural

Visa produkter inom Torrfoder från Purenatural.
Upp till 15% rabatt
Eukanuba Dog Adult Large 2 x 15kg

Torrfoder från Eukanuba

Här har vi samlat Torrfoder från Eukanuba.
Upp till 15% rabatt
Yarrah Organic Dog Adult Vega Vegetarian 2x10 kg

Torrfoder från Yarrah

Här har vi samlat Torrfoder från Yarrah.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024