Sidan innehåller annonslänkar

Fit & Vital Medium Adult Hundfoder - 12 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Happt Dog Fit & Vital Medium Adult är ett nyttigt och balanserat helfoder för medelstora, normalt aktiva hundar. Fodret har 5 olika proteinkällor; lax, havsfisk, ägg, lamm och fjäderfä som sörjer för en hälsosam mångfald av proteiner.

Laxen är rik på essentiella Omega-3 och 6 fettsyror som är bra för bådde hud och päls. Lättmsält havsfisk ger många vitaminer, ägget ger det biologiskt värdefulla proteinet och lamm levererar många viktiga mineraler.

Allt avrundas med näringsrikt fjäderfä som fungerar som leverantör av viktiga spårämnen.   Detta balanserade och utsökta helfoder är baserat på det unika Happy Dog Natural Life Concept® och är berikat med nyzeeländsk mussla för mer rörelseglädje.

Viktiga Omega-3 och 6 fettsyror säkerställer en intakt hudbarriär och en glänsande päls. Det mycket smältbara, vetefria receptet stöder också immunsystemet med C-vitamin och utvalda örter och säkerställer därmed ett bekymmerslöst hundliv.

5 olika proteinkällor  Främjar god hud- & pälshälsa.  Lätttuggat och lättsmält.  Se detaljerad fodergiva på säckens baksida. Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov.

Produktbeskrivning

Att ge din hund rätt typ av mat och foder är avgörande för att hålla den frisk och aktiv. Här är några fördelar med att ge din hund kvalitetsfoder:

  • Bättre hälsa: Kvalitetsfoder innehåller de näringsämnen som din hund behöver för att hålla sig frisk, såsom proteiner, vitaminer och mineraler.
  • Längre livslängd: Genom att ge din hund kvalitetsfoder som passar dess behov kan du bidra till att förlänga dess livslängd och minska risken för sjukdomar och hälsoproblem.
  • Bättre matsmältning: Hundar som äter rätt typ av foder tenderar att ha bättre matsmältning och mindre problem med mag-tarmkanalen.
  • Bättre hud och päls: Kvalitetsfoder innehåller ofta ingredienser som hjälper till att främja en frisk hud och glänsande päls.
  • Bättre energi och aktivitet: Genom att ge din hund rätt typ av foder kan du hjälpa den att ha tillräckligt med energi och vara mer aktiv.
  • Bättre immunförsvar: Kvalitetsfoder innehåller ofta antioxidanter och andra näringsämnen som stärker immunförsvaret och bidrar till att hålla hunden frisk.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Torrfoder från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Royal Canin Breed Dalmatiner Puppy 12 kg (12 kg)

Torrfoder från Royal Canin

Se produkter inom Torrfoder från Royal Canin.
Upp till 15% rabatt
Brit Premium By Nature Dog Adult Small Chicken 2x8 kg

Torrfoder från Brit Premium

Missa inga bra priser på Torrfoder från Brit Premium.
Upp till 15% rabatt
Buddy Petfoods Puppy Love 2x5 kg

Torrfoder från Buddy Petfoods

Visa produkter inom Torrfoder från Buddy Petfoods.
Upp till 10% rabatt
Purenatural Dog Adult Mini Chicken 2 x 8 kg

Torrfoder från Purenatural

Missa inga bra priser på Torrfoder från Purenatural.
Upp till 10% rabatt
Bozita Robur Light 2x12 kg

Torrfoder från Bozita Robur

Utforska allt inom Torrfoder från Bozita Robur.
Upp till 10% rabatt
Brit Care Dog Adult Large Breed Hypoallergenic Lamb 2x12 kg

Torrfoder från Brit Care

Här har vi samlat Torrfoder från Brit Care.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024