Sidan innehåller annonslänkar

Buddy Petfoods Free-Range Duck (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Buddy Petfoods Free-Range Duck - Spannmålsfritt torrfoder för stora och aktiva hundar gjort på färsk anka!Buddy Petfoods Free-Range Duck, är ett spannmålsfritt helfoder speciellt anpassat för stora hundar aktiva hundar.Huvudingredienserna är färsk anka, sötpotatis, grönsaker och frukt, som tillsammans ger en näringsrik, balanserad kost anpassad för stora aktiva hundar.Free-Range Duck är tillverkat på ett naturligt sätt helt utan tillsatser och spannmål De unika foderbitarna är ovala och platta, med en storlek på ca 1,6-1,9 cm,  vilket gör dem skonsamma för både tänderna och matsmältningen. Free-Range Duck är dessutom berikat med både omega-3 och omega-6 fettsyror, fiber, viktiga vitaminer och mineraler samt prebiotika, som främjar en väl fungerande tarmflora. Finns i två storlekar 5 eller 12 kg Free-Range Duck innehåller följande superingredienserFärsk anka - En lättsmält proteinkälla som är rik på järn och aminosyror, vilket främjar muskeltillväxten.Sötpotatis - En näringsrik rotgrönsak som är full med fiber, kalcium, vitamin B6, C och A.

Sötpotatisen stärker immunförsvaret och bidrar till en balanserad kost.Prebiotika - Prebiotika främjar en god bakterieflora i tarmen, stärker immunförsvaret, förbättrar matsmältningen och ökar näringsupptaget hos hunden.Mojave yucca - Ett naturligt planta som minskar lukten av avföring och har antiinflammatoriska egenskaper. Detta främjar en sund matsmältning.Kelp - Torkat sjögräs som är rikt på näringsämnen och mineraler.

Torrfoder från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Royal Canin Norsk Skogkatt (10 kg)

Torrfoder från Royal Canin

Missa inga bra priser på Torrfoder från Royal Canin.
Upp till 10% rabatt
Orijen Dog Original 2x11,4 kg

Torrfoder från Orijen

Se vad Orijen har inom Torrfoder.
Upp till 15% rabatt
Eukanuba Dog Adult Large 2 x 15kg

Torrfoder från Eukanuba

Här har vi samlat Torrfoder från Eukanuba.
Bozita Robur Light 2x12 kg

Torrfoder från Bozita Robur

Utforska allt inom Torrfoder från Bozita Robur.
Upp till 15% rabatt
Yarrah Organic Dog Adult Vega Vegetarian 2x10 kg

Torrfoder från Yarrah

Här har vi samlat Torrfoder från Yarrah.
Purenatural Dog Adult Sensitive Salmon 2 x 12 kg

Torrfoder från Purenatural

Visa produkter inom Torrfoder från Purenatural.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024