Sidan innehåller annonslänkar

Adult Shepherd’s Pie, Lamb, Potatoes & Parsley Torrfoder för Hund - 7 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ett näringsmässigt komplett torrfoder med unik smakpalett inkluderande färskt lammkött. Detta foder är noggrant formulerat för att ge din hund den näring som behövs för ett hälsosamt och aktivt liv.

Noga framställt med en balans av högkvalitativa proteinkällor och viktiga näringsämnen som stödjer hundens övergripande hälsa. Detta torrfoder med lamm erbjuder en näringsrik måltid framställd från nylagat lamm, kompletterat med ett urval av frukter och grönsaker samt en särskild blandning av botaniska örter.

  För att ytterligare stödja hundens leder innehåller fodret tillsatser av glukosamin och kondroitin medan innehållet av prebiotika är inblandat för att understödja en effektiv matsmältning. Detta foder utmärker sig som det alternativ med ett lågt innehåll av fett vilket gör det till ett föredraget val för hundar i behov av viktminskning eller viktkontroll.

Fodret är lämpligt för alla hundar oavsett storlek från fyra månaders ålder och uppåt. Naturliga högkvalitativa ingredienser.

Komplett och balanserad näringsprofil. Innehåller lamm för hundar med känslig mage.  Spannmålsfritt recept.  Se detaljerad fodergiva på påsens baksida.

Anpassa mängden efter djurets individuella näringsbehov. Faktorer så som ras, aktivitetsnivå och livsstadie gör att det dagliga behovet kan variera.

Torrfoder från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Puppy Medium torrfoder med kyckling - 18 kg

Torrfoder från Hill’s

Här har vi samlat Torrfoder från Hill’s.
Upp till 10% rabatt
Orijen Dog Original 2x11,4 kg

Torrfoder från Orijen

Se vad Orijen har inom Torrfoder.
Upp till 15% rabatt
Eukanuba Dog Daily Care Adult Weight Control Large Breed  2 x 15kg

Torrfoder från Eukanuba

Missa inga bra priser på Torrfoder från Eukanuba.
Upp till 15% rabatt
Acana Dog Red Meat 2x9,7 kg

Torrfoder från Acana

Se produkter inom Torrfoder från Acana.
Bozita Robur Light 2x12 kg

Torrfoder från Bozita Robur

Utforska allt inom Torrfoder från Bozita Robur.
Power Hundfoder - 17 kg

Torrfoder från FourFriends

Utforska allt inom Torrfoder från FourFriends.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024