Brit Premium By Nature Kitten Chicken 2x8 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Brit Premium By Nature Kitten Chicken-Köp 2 st 8 kg påsar till reducerat pris!Ett kattungefoder av premiumkvalitet Fodret innehåller högkvalitativ näring för att ge kattungen optimala förutsättningar det första levnadsåret.

Fodret fungerar även till dräktiga och digivande katthonor.Detta kattfoder är anpassat för kattungar och unga katter från 1-12 månaders ålder. Fodret är energirikt och näringstätt för att den växande katten ska få optimala förutsättningar att utvecklas  under sitt första levnadsår!Fördelar med Brit Premium By Nature Kitten ChickenReceptet är baserat på protein från kyckling och lax och torrfoderkulorna har smaksatts ytterligare med buljong från kycklinglever för att göra måltiden riktigt mumsig!Brit Premium By Nature Kitten Chicken har en fiberkälla baserad på ris, ärtor och äpple som stödjer ett hälsosamt matsmältningsystem

Man har även tillfört prebiotika som hjälper till att skapa en gynnsam miljö i kattungens mage och tarm. Detta foder är även rikt på antioxidanter som kommer från bland annat rosmarin, gurkmeja, citrus och kryddnejlika.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024