Produktinformation

Brit Care Mini Grain Free SensitiveSpannmalsfritt hypoallergeniskt foder för känsliga hundar av mycket små raser.Begränsat antal basingredienser - innehåller rent hjortprotein.Utvecklat för att passa hundar med känslig matsmältning och hundar med foderkänslighet.Främjar immunförsvar, hälsa och kondition. .

Hundfoder för känslig hud från andra varumärken

Purenatural Dog Adult Sensitive Duck (12 kg)

Hundfoder för känslig hud från Purenatural

Se produkter inom Hundfoder för känslig hud från Purenatural.
Carrier Lax & Ris (15 kg)

Hundfoder för känslig hud från Carrier

Se vad Carrier har inom Hundfoder för känslig hud.
Doggy Professional Skonsam (18 kg)

Hundfoder för känslig hud från Doggy

Här har vi samlat Hundfoder för känslig hud från Doggy.
Royal Canin Mini Dermacomfort (8 kg)

Hundfoder för känslig hud från Royal Canin

Visa produkter inom Hundfoder för känslig hud från Royal Canin.
Brit Care Dog Grain-free Sensitive (12 kg)

Hundfoder för känslig hud från Brit Care

Missa inga bra priser på Hundfoder för känslig hud från Brit Care.
Monster Dog Puppy Sensitive White Fish (12 kg)

Hundfoder för känslig hud från Monster Pet Food

Missa inga bra priser på Hundfoder för känslig hud från Monster Pet Food.

Se gärna också

Eukanuba Dog Adult Grain Free All Breeds Duck (12 kg)

Eukanuba Dog Adult Grain Free All Breeds DuckEukanuba Dog Adult Grain Free All Breeds Duck, är ett gluten och spannmålsfritt hundfoder som passar vuxna hundar i alla storlekar.  Huvudingredienserna består av en hög andel färsk anka, sötpotatis och hela ärtor som tillsammans ger din hund det bästa från två världar.Anka är ett lättsmält protein som är skonsamt för hundars känsliga tarmar.Det smakrika anköttet kombinerat med näringsrika grönsaker gör Eukanuba Dog Adult Grain Free All Breeds Duck, till ett nyttigt skonsamt helfoder som ger din hund allt den behöver. Hundmat som är skonsamt för tänderna”Visste du att Eukanubas foder har en särskild form på foderbitarna och unik DentaDefense-teknik som bidrar till att hålla din hunds tänder rena och friska?”-Den kantiga foderformen hjälper till att rengöra hundens tänder i varje tugga.Till vilka hundar passar Eukanuba Dog Adult Grain Free All Breeds, Duck?Kräsna hundar Hundar med känsliga magarHundar i alla åldrar och storlekarHundfoder med naturliga råvarorFodret är 100% fritt från artificiella smaker, färgämnen och GMO. Nedan är några av superingredienserna i detta hundfoder.Anka – Lättsmält skonsamt protein för känsliga magarKyckling – Proteinrikt, hjälper till att bygga upp musklernaÄrtor – Naturlig källa till järnSötpotatis - En naturlig källa till fibrer, vitamin B, C och A som stärker hundens immunförsvarOmega 3 och 5 – Lyster i pälsenPrebiotika – Frisk mage och välbalanserad tarmfloraKalcium - Stärker ben och skelettVitaminer och Antioxidanter – Stärker immunförsvaret

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024