Produktinformation

Royal Canin Medium Adult 7+ är ett helfoder för äldre hundar av medelstora raser (vikt från 11 till 25 kg) från 7 till 10 års ålder. Fodret innehåller anpassade näringsämnen som bidrar till att hundar av medelstora raser behåller vitaliteten från de första tecknen på åldrande.

En exklusiv sammansättning av antioxidanter som bidrar till att neutralisera fria radikaler.Matsmältningstolerans Tryggar en optimal matsmältning genom högkvalitativa proteiner och ett balanserat innehåll av kostfibrer för att reglera magtarmsystemet.Pälskondition Innehåller näringsämnen som bidrar till en hälsosam hud och päls. Berikad med EPA-DHA.Tandhälsa Minskar bildandet av tandsten tack vare ämnAnvändningFoder för vuxna hundar över 7 år mellan 11 och 25 kg .

Seniorfoder till hund från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Eukanuba Dog Mature Large 2 x 15kg

Seniorfoder till hund från Eukanuba

Utforska allt inom Seniorfoder till hund från Eukanuba.
Acana Dog Senior (11,4 kg)

Seniorfoder till hund från Acana

Se vad Acana har inom Seniorfoder till hund.
Orijen Dog Senior (11,4 kg)

Seniorfoder till hund från Orijen

Visa produkter inom Seniorfoder till hund från Orijen.
Royal Canin Dog Medium Adult 7+ (15 kg)

Seniorfoder till hund från Royal Canin

Utforska allt inom Seniorfoder till hund från Royal Canin.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024