Sidan innehåller annonslänkar

Comfort Walk Pro Harness - XL / Hunting Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

En fantastiskt snygg och bekväm sele från det urtjusiga märket Dog Copenhagen. Selen är utformad så att den är bekväm och inte stör hundens rörelseomfång under promenader och aktivitet.

Den är otroligt versatil och användarvänlig genom dess tåliga material och justerbar vid både bröstrygg och hals.   Comfort Walk Pro Harness är gjord i ett vattenavvisande material och samtidigt vadderad för en optimal komfort.

Produkten är särskilt utformad för att klara intensiv aktivitet och daglig användning vilket gör att den har en lång hållbarhet. Selen har dessutom reflekterande detaljer som gör att den är extra synlig vid dålig sikt eller mörka dagar och kvällar.  Bröstomkrets mäts bakom frambenen och runt om där omkretsen är som störst.

Produkten erbjuds i 8 färger och följande storlekar Storlek Bröstomfång (cm) Halsomfång (cm) XS 38-46 cm 24-32 cm S 46-56 cm 28-40 cm M 56-68 cm 36-50 cm L 68-82 cm 44-58 cm XL 82-106 cm 52-66 cm Funktionell och bekväm sele som kan användas till det mesta. Reflekterande detaljer för extra synlighet.  Finns i flera färger och storlekar.  Metallring fram och ovanpå för koppel. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024