Combined Harness Hundsele till Pulka och Skidor - 7

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Combined Harness är en dragsele från Non-Stop Dogwear AB. Selen är designad och utfromad för att hunden skall kunna uföra alla typer av drag som kräver en högre dragpunkt än hunden och har dessutom fästen för pulka samt är förstärkt i nackpartiet.

Selens justerbarhet gör att den är en god matchning för de allra flesta typer av hundar som tränar eller tävlar i någon typ av drag. Combined Harness utformning och design gör det möjligt för din hund att nå sin mest kraftfulla potential utan att för den skull vara en onödig belastning på andning eller rörelseomfång.    Selens justerbarhet ändras via en rem och på var sida av hundens kropp, och dragselens stroppar är stumma vid leverans men kan bytas ut till elastiska för den som tycker bättre om det.

Kraftfulla reflexer på selen ökar säkerheten både för hund och människa och gör den synlig av belysning vid väder med dålig sikt, mörker och kraftigt snöfall. Dragselen har samma grunddesign som Freemotion Harness från Non-stop men är förstärkt vid nackens parti och har dessutom fästpunkter för pulka och lämpar sig även för skidåkning.

Storlekarna på Combined Harness är desamma som för Freemotion Harness men selens vikt är några tiotals gram tyngre på grund av förstärkning och extra fäste för pulka.  Storlek  Längd på bröststolpen (cm) Bredd på bröststolpen (cm) Nackomfång (cm) 5 21,5 cm 6 cm 46 cm 6 23 cm 6 cm 50 cm 7 24,5 cm 6,5 cm 54 cm 8 24,5 cm 6,5 cm 60 cm 9  26 cm 6,5 cm 64 cm Med bröststolpe menas den del som går från hundens bröstkorg och under magen. För att lättare hitta rätt storlek, klicka här Storleksväljare, för att komma till Non-Stops storleksuträknare.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024