Sidan innehåller annonslänkar

Absorptionsförband - Grön

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Absorberande förband med Sorbacts bakterie- och svampbindande effekt. Den gröna sidan placeras mot ex infekterade och vätskande sår.

Förbandet kan användas både på vätskande som torra sår, ytliga och djupa, stora eller små sår. Eftersom Sorbact® förbandet inte avger några aktiva ämnen till såret, kan man använda det redan från början för att förhindra infektion och påbörja sårläkning.

  Hur fungerar det? När förbandet appliceras på såret och dess unika yta får direktkontakt med såret, startar en process där svamp och bakterier binder till ytan. Genom att man minskar mängden svamp och bakterier i såret, underlättas sårläkningen och risken för infektion minskar.

Bakterierna stannar kvar på förbandet och följer med vid byte av förband.   Produkten erbjuds i följande storlekar 10 x 10 cm   10-pack Absorberande förband med svamp och bakteriebindade effekt Alla Sorbact produkter tillverkas i Sverige!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024