Brit Veterinary Diet Dog Struvite Grain Free (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Veterinärfoder för hundar som drabbats av urinstenDet händer att hundar drabbas av urinsten  där den vanligaste typen av urinsten är så kallad struvit. Stuvit orsakas i huvudsak av magnesium, kalcium och fosfor som inte brutits ned ordentligt av kroppen och på så vis har det istället mineraliserats i urinblåsan.

Struvitstenar kan skrapa på urinblåsans innerväggar och kan därför orsaka blod i urinen och även göra att hunden drabbas av urinvägsinfektion.  I extrema fall kan en sten fastna i urinröret vilket gör att hunden inte kan kissa, detta tillstånd är vanligast hos hanhundar. Det är mycket akut och hunden ska omgånde tas till veterinär! Det här veterinärdietfodret från Brit Veterinary ser till att effektivt bryta ner befintliga struvitstenar i urinblåsan och förhindrar även nybildning av urinsten..Veterinärfoder som har lågt magnesiuminnehåll och flera hälsofrämjande tillskottI detta våtfoder finner du kostillskott och ämnen som främjar allmänhälsan hos katten samtidigt som att det bryter ner befintliga stenar som befinner sig i  urinblåsan

I fodret finnsL-Tryptophan- Aminosyra som har en lugnande effektSodium Chloride-Begränsar nybildning av urinsten då vätskemängden i urinblåsan ökar och utdrivning av urin sker mer regelbundetTranbär-Förhindrar bildandet av biofilm och gör urinen mer sur och miljön mer ogynnsam för bakterierHavtorn-Stöttar immunförsvaret tack vare hög andel antioxidanterOmega 3- Har b.la en antiinflammtoisk inverkanDetta foder är  spannmålsfritt och baserat på ägg och ärtor som är goda proteinkällor och  bidrar med fullvärdig näring . Detta torrfoder ges generellt sett i behandlande syfte under en period på 5-12 veckor och alltid i samråd med veterinär.Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Problem med urinvägarna från andra varumärken

Royal Canin Veterinary Diets Dog Urinary S/O (13 kg)

Problem med urinvägarna från Royal Canin Veterinary Diets

Utforska allt inom Problem med urinvägarna från Royal Canin Veterinary Diets.
Specific™ Crystal Management FCD (7 kg)

Problem med urinvägarna från Specific

Se vad Specific har inom Problem med urinvägarna.
Purina Pro Plan Veterinary Diets Dog UR Urinary (12 kg)

Problem med urinvägarna från Purina Pro Plan Veterinary Diets

Se vad Purina Pro Plan Veterinary Diets har inom Problem med urinvägarna.
Hill's Prescription Diet Feline s/d Urinary Care Chicken (3 kg)

Problem med urinvägarna från Hill's Prescription Diet

Utforska allt inom Problem med urinvägarna från Hill's Prescription Diet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024