Sidan innehåller annonslänkar
SVA

Avföringsprov Giardia, Cryptosporidium och Tritrichomonas - Giardia, Cryptosporidium och Tritrichomonas

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kit innehållande allt du behöver för att enkelt skicka iväg ett avföringsprov från din katt. Analysen avser specifikt förekomst/icke förekomst av parasiterna Giardia, Cryptosporidium och Tritrichomonas.

Analys utförs av SVA -Statens veterinärmedicinska anstalt.     Varför välja SVA"s parasitlaboratorium? SVA bedriver Nordens största och äldsta veterinärmedicinska laboratorium samt är Sveriges enda nationella referenslaboratorium för parasiter.

All personal som arbetar på SVA har hög kompetens inom diagnostik och alla analysresultat granskas av veterinärer som disputerat inom parasitologi. Tack vare att SVA får ditt prov kan vi övervaka sjukdomsläget och resistens hos svenska djur.

Tillsammans bygger vi den expertis som kan ge dig och Sveriges alla veterinärer och djurhållare råd baserade på just svenska förhållanden. Färsk träck/avföring tas 3 dagar i följd, lägg varje prov i separat plastpåse som försluts ordentligt med knut.

Totalt behövs minst 3–4 matskedar, undvik att få med kattsand! Lägg sedan de 3 proven i ytterligare plastpåse tillsammans med det absorberande materialet (trelagersprincipen) Förslut påsen ordentligt med knut.

Fyll i remissen, lägg den tillsammans med provet i svarskuvertet och skicka till SVA med posten. Skicka helst prov i början av veckan.

Provet kan dock förvaras i kylskåpstemperatur över ett veckoslut. Provsvar skickas via e-post efter 2-3 arbetsdagar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Parasiter från andra varumärken

Provtagning Ringorm för Häst - Ringorm

Parasiter från SVA

Här har vi samlat Parasiter från SVA.
Droncit® vet. Oral tablett 50 mg, 20 st till Hund/Katt - 1 frp x 20 tabletter

Parasiter från Vetoquinol

Visa produkter inom Parasiter från Vetoquinol.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024