Arma Subzero Svart Kylbandage - 2 st

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Arma Subzero Kylbandage är utformade för att effektivt kyla ner hästens ben efter intensiv träning eller ansträngning. Bandagen innehåller en speciell gel som aktiveras när den fryses.

De är enkla att använda och kan fästas på både fram- och bakbenen med en elastisk kardborrknäppning. Säljs parvis.

One size passar de flesta hästar.   Lägg kulskydden i frysen för att aktivera gelen.

Ta ut och applicera direkt på hästens ben eller förvara i en kylväska vid behov. Fäst bandagen med den elastiska kardborrknäppningen.

Lämplig för användning på alla delar av hästens fram- eller bakben. Kylbandagen är ett utmärkt val för att hjälpa din häst att återhämta sig snabbt och effektivt efter träning eller andra fysiska ansträngningar.

Paddar och Kylbandage från andra varumärken

Arma Kylbandage Häst - COB

Paddar och Kylbandage från NAF

Utforska allt inom Paddar och Kylbandage från NAF.
Arbetsdamasker OPAL Bakben - L

Paddar och Kylbandage från Back on Track

Visa produkter inom Paddar och Kylbandage från Back on Track.

Se gärna också

Arma Kylbandage Häst - FULL

Kylbandage för häst som minskar svullnad, lindrar och kyler leder efter intensiv aktivitet. Bandagen blötläggs i kallt vatten innan användning och bandagen kladdar inte. Kan användas flera gånger och kommer i förpackning om två. Obs! Denna produkt ska ej vara i frysen då microkristallerna som skapar kylan går i sönder då. Bilar en kylande gel när bandaget blötläggs. Lindrar, kyler och minskar påfrestning. Anpassade storlektar för optimal passform.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024