Sidan innehåller annonslänkar

Eyenimal Pet Husdjurskamera

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Eyenimal Pet HusdjurskameraEyenimal Pet Husdjurskamera är en miniatyrövervakningskamera utrustad med rörelsedetektion och mörkerseende. Kameran fångar ögonblicksbilder och videor i imponerande 1280 x 720 pixlar / 1080p upplösning.

Den överför inspelad video via USB, vilket gör det enkelt att granska och dela dina husdjurs aktiviteter.Med en generös batteritid på upp till 90 minuter kan du vara säker på att du inte missar några viktiga ögonblick. Kameran laddas smidigt via USB, vilket gör det praktiskt att hålla den redo för användning.Miniatyrövervakningskameran är vattentät och har 16GB i minne.Vikt 30 gMått 41,5 x 44,8 x 23,5 mm    .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Trixie Tjuderkrok

Se till att din hund kan vara fri men ändå inte rymma med en tjuderkrokEn del hundar tenderar att smita iväg på egna äventyr om de är lösa, vill du fortfarande att din hund ska få känslan av att ströva fritt men inte kunna smita? Då är en tjuderkrok en bra lösning. Genom att skruva ner tjuderkroken i marken och sedan koppla en löplina till den och sedan fästa din hund så kan din hund ströva fritt i trädgården, om än begränsat. En tjuderkrok är mångas räddning för lata härliga dagar i trädgården tillsammans med sin hund.Att tänka på när du har din hund bunden i en tjuderkrokLämna aldrig hunden ensam när den sitter fast i en tjuderkrok, ha alltid hunden under uppsikt.Se till att hunden har en lång löplina som gör att den kan gå omkring, men inte trassla in sig.Se till att fästa löplinan i ett bekvämt halsband som sitter mjukt mot hundens hals.Hunden ska ha möjlighet att ligga ner på en bekväm plats och också kunna uppsöka väderskydd och skugga. Din hund ska alltid ha fri tillgång till vatten.En tjuderkrok är en tillfällig lösning för en kortare period och inte ett permanent lösning, enligt lag får en hund sammanlagt vara tillfälligt bunden max två timmar per dygn enligt Jordbruksverket.Märker du att din hund inte trivs att sitta i en tjuderkrok så släpp din hund och försök hitta en annan lösning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024