Brit Veterinary Diet Dog Renal Grain Free (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Veterinärfoder för hundar med kronisk njursviktDetta foder från Brit Veterinary är anpassat för hundar med kronisk njursjukdom. Njursjukdomar kommer ofta smygande, läget kan dock snabbt bli akut och det är mycket viktigt att  sätta in ett anpassat foder när sjukdomstillståndet har konstaterats av veterinären.

Tillsammans gör ni upp en kostplan med detta anpassade dietfoder för att skona belastningen på njurarna. Tänk även på att hunden kommer att behöva följas upp under de 6 första månaderna för att säkerställa att allmänhälsan är god och att allt går åt rätt håll enligt behandlingplanen.

Detta foder har en högre kalorimängd för att hunden ska få i sig tillräckligt med energi trots även om den inte får i sig en stor fodermängd.  Det ligger lågt i protein och har en lägre andel kalcium och d-vitamin för att inte skapa onödig belastning på njurarna samt fosforbindande ingredienser.Njurfoder för hundar med anpassad låg proteinmängd och med viktiga tillskottBrit Veterinary Diet Dog Renal Grain Free är som namnet antyder helt spannmålsfritt och man har även  tillsatt b.laPotassium Citrat- Bidrar till bland annat till att bryta ner och förhindra bildandet av njurstenChitosan- Binder fosfor och bidrar till normal njurfunktionKelp-Tillför viktiga aminosyror och balanserar tarmfloran tack vare prebiotiska fibrerHavtorn-Innehåller en hög  andel antioxidanter som stöttar immunförsvarerProteinkällorna i detta foder kommer från bovete, ägg och lax.  Fullvärdiga och smakliga alternativ med högt näringsvärde.

Maten gör gott för njurarna och är samtidigt riktigt smaklig!Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanståendeMitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.  .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Njursjukdom från andra varumärken

Specific Heart & Kidney Support CKD (7 kg)

Njursjukdom från Specific

Visa produkter inom Njursjukdom från Specific.
Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal (7 kg)

Njursjukdom från Royal Canin Veterinary Diets

Utforska allt inom Njursjukdom från Royal Canin Veterinary Diets.
Hill's Prescription Diet Feline k/d Kidney Care Chicken (8 kg)

Njursjukdom från Hill's Prescription Diet

Se vad Hill's Prescription Diet har inom Njursjukdom.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024