Sidan innehåller annonslänkar

Nutrolin® Horse Sport - 2000 ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Nutrolin® Horse Sport är en unik, samverkande produkt som hjälper tävlings-och sporthästens kropp att orka bättre vid hård ansträngning, samtidigt som oljeblandningen hjälper hästen att återhämta sig snabbare efter sin prestation. Oljan innehåller rikligt med antioxidanter och naturlig E-vitamin, som skyddar cellerna mot den oxidativa stress som uppstår vid fysisk ansträngning.

Hästens behov av E-vitamin ökar då ansträngningen höjs. En häst som väger 500 kg får 1500 mg naturligt E-vitamin ur Horse Sport.

Den skyddar sporthästens leder, senor och muskler och upprätthåller deras flexibilitet. Fiskoljans Omega 3 fettsyror (EPA & DHA) hjälper kroppen att reparera de vävnadsskador som uppstår vid hård påfrestning, däremed återhämtar sig hästen snabbare.

  Hård, fysisk ansträngning belastar hästens senor, muskler och leder vilket orsakar oxidativ stress och inflammationer i vävnaderna, vilket hästen känner av i form av smärta. Om du vill få ut full effekt av Nutrolin® Horse Sport ska du börja ge den till din häst så tidigt som möjligt, redan några månader innan den aktiva säsongen kommer igång.

Det tar tid att fylla på musklernas fettsyrelager och antioxidantlager. Fortsätt sen att ge tills viloperioden kommer.

OBS! Ingen karenstid   Oxiderade fettsyror har en skadlig inverkan på alla hästar, och fettsyror oxideras lätt Speciellt skadligt är det för hästar som växer, sporthästar och äldre hästar.

Nutrolin® näringsoljornas oxidantionsförsvar har de senaste åren utvecklats i samarbete med Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Under utvecklingsarbetet har man jobbat med forskningsmetoder framtagna av Charlotte Jacobsens team där Omega 3 oljornas oxidation undersöks som en dynamisk process, och resultatet är att Nutrolin®-oljorna har en mycket hög kvalitet och är tryggt att använda.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024