Foderstation till Gnagare - Elegant Foderstation

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elegant och stilren foderstation till din gnagare. Tillverkad i trä, med plats för två skålar i rostfritt stål.

Liknar när man fyllt stationen med många godsaker, en rabatt som din lilla gnagare kan gå och utforska. Lockar till sig gnagare enbart via dess design.

Mycket praktisk. Foderstationen mäter 70 x 41 47 cm.

Med plats för hö, grönsaker mm.  Två rostfria skålar. Snygg stilren och elegant design. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matskålar från andra varumärken

Batteridriven Foderautomat - Vit/Grå

Matskålar från Trixie

Se vad Trixie har inom Matskålar.
Granary Automatic Foderautomat till  Hund/Katt - Vit 3 l

Matskålar från Petlibro

Visa produkter inom Matskålar från Petlibro.

Se gärna också

Buddy Tuff Slickmatta Hund - Grön

Lickimat Tuff är designad för valpar som håller på att få tänder och hårt tuggande hundar som tuggar på vad som helst. Lickimat Tuff är framtagen för att dels göra så att hunden äter långsammare, dels förhindra tristess. Bred ut favoritmaten eller något annat gott på mattan så att hunden  får slicka i sig det, vilket har en lugnande effekt. Det ökar även smaksinnet eftersom djuret får njuta av varje liten mängd mat. Tillverkad av giftfri TPR, och kan frysas om så önskas. Enkel att rengöra, bara diska för hand och låt torka. Lickimat finns i flera varianter, hitta en som passar just er.   Playdate, Buddy eller Soother? Lickimat Tuff kommer i tre olika varianter: Playdate, Buddy och Soother. Playdate har förslutna boxar för att enkelt kunna separera mat och godis. Buddy har en mer avancerad slickyta men ger fortfarande viss möjlighet att dela upp godsakerna. Soother är bättre för blötmat och flytande godsaker samt stimulerar mer slickande. Du hittar Playdate och Soother via länkar nedan:   Playdate slickmatta Soother slickmatta   Produkten erbjuds i 2 färger och följande storlek: 20 x 20 cm Slickmatta som gör att ditt husdjur äter långsammare, och har en lugnande effekt

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024