Sidan innehåller annonslänkar

Batteridriven Foderautomat - Vit/Grå

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

TX8 2.0 foderautomat är en avancerad och användarvänlig lösning för att mata ditt husdjur. Den har en kapacitet på 4,5 liter och kan programmeras för upp till 4 måltider per dag.

Varje måltid kan anpassas individuellt, med portioner från 1 till 10 stycken. Automaten är lämplig för torrfoder med foderkulor mellan storlekar på ø 5-15 mm.

  För extra säkerhet och bekvämlighet har foderautomaten ett automatiskt säkerhetslock och ett genomskinligt lock för enkel kontroll av fodernivån. Skålen och foderbehållaren är urtagbara och skålen kan diskas i diskmaskin.

Denna foderautomat är i lager och erbjuder en pålitlig och bekväm lösning för att mata ditt husdjur, även när du inte är hemma.   Automaten är batteridriven (3×D Monobatterier, ingår ej) och en display visar batterikapaciteten.

Det finns också en inställning för att spela upp ett inspelat röstmeddelande vid utfodringstider, vilket kan vara en trevlig påminnelse för ditt husdjur. Detta alternativ är såklart helt valfritt.  Programmerbar för upp till fyra måltider.

Kapacitet för 4,5 l torrfoder. Individuell portionering.

Automatiskt säkerhetslock. Batteridriven med display. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Matskålar från andra varumärken

Batteridriven Foderautomat - Vit/Grå

Matskålar från Trixie

Se vad Trixie har inom Matskålar.
Granary Automatic Foderautomat till  Hund/Katt - Vit 3 l

Matskålar från Petlibro

Visa produkter inom Matskålar från Petlibro.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024