Sidan innehåller annonslänkar

Gut Balancer Magtillskott för Häst - 3,5 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gut Balancerär ett tillskott framtaget för att stödja hästars matsmältningsfunktioner med en gräsmjölsbaserad formula. Denna produkt innehåller en kombination av probiotika, jäst och enzymer som är utformade för att främja en hälsosam och effektiv matsmältning.

Välgörande mikroorganismer är en naturlig del av en frisk tarmflora hos djur och spelar en viktig roll i att återställa och underhålla tarmens hälsa.   De bidrar även till ett konkurrerande uteslutande av skadliga bakterier.

Produkten är avsedd att användas kontinuerligt för att upprätthålla en effektiv matsmältning och för att stärka immunförsvaret, särskilt under perioder av stress då djuret kan uppleva matsmältningsstörningar. Innehåller enzymer som optimerar matsmältningsprocessen.

Bidrar till att förbättra avföringens konsistens och kvalitet. Innehåller probiotiska stammar som etablerar en sund mikroflora.

Mage Tarm från andra varumärken

GastriVet Pellets - 2 kg

Mage Tarm från NAF

Här har vi samlat Mage Tarm från NAF.
Gut Balancer Magtillskott för Häst - 3,5 kg

Mage Tarm från Vetnutra

Här har vi samlat Mage Tarm från Vetnutra.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024