Brit Veterinary Diet Dog Gastrointestinal Grain Free (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Veterinärfoder som lugnar hundens matsmältningsystemDetta veterinärfoder från Brit stöttar mag-och tarmsystemet på  hundar med mag-/tarmstörningar (kräkningar/diarré) samt EXOKRIN PANKREASINSUFFICIENS. Fodret verkar lugnande på matsmältningsystemet och ser till att din hund får i sig alla viktiga proteiner, fetter, mineraler och vitaminer och minimerar kraftigt risken för återkommande diarréer och kräkningar.Ett veterinärfoder som fungerar lika väl vid akuta så som kroniska besvärBrits gastrointestinala veterinärfoder för hundar med sjukdomar i matsmältningsystemet eller andra typer av matsmältningsbesvär är utvecklat för att kunna användas under korta perioder upp till 3 veckor för mer akuta besvär, men fungerar även som ett helfoder som bör användas under hela hundens  livstid då hunden har en kronisk sjukdomsbild.Fodret är baserat på protein från  sill, hydroliserat laxprotein och ägg, det är dessutom helt fritt från soja och spannmål.

Man har istället använt sig av bovete och ärtor . Bovete är proteinrikt och tillsammans med ärtor utgör de en helt glutenfri bas.

Man har även tillsatt flera tillskott för att ytterligare täcka näringsbehovet hos hunden, du finner till exempel Bryggjäst-Rik på selen, b-vitaminer och proteinKelp-En källa för prebiotiska fibrerOmega 3- Viktiga fettsyror som stöttar flera av kroppens funktionerHavtorn-Full av antioxidanter som boostar immunförsvaretBrit Veterinary Diet Dog Grain Free Gastrointestinal är utöver allt detta ett riktigt smakligt och gott foder som stimulerar hundens matlust och tillåter den att njuta ordentligt av sina måltider!Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanståendeMitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad. Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.   .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mag- Tarmsjukdom från andra varumärken

Upp till 10% rabatt
Hill's Prescription Diet Canine i/d Digestive Care Chicken 2x12 kg

Mag- Tarmsjukdom från Hill's Prescription Diet

Utforska allt inom Mag- Tarmsjukdom från Hill's Prescription Diet.
Specific Digestive Support CID (7 kg)

Mag- Tarmsjukdom från Specific

Visa produkter inom Mag- Tarmsjukdom från Specific.
Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastrointestinal (4 kg)

Mag- Tarmsjukdom från Royal Canin Veterinary Diets

Missa inga bra priser på Mag- Tarmsjukdom från Royal Canin Veterinary Diets.
Brit Veterinary Diet Dog  Gastrointestinal Grain Free (12 kg)

Mag- Tarmsjukdom från Brit Veterinary Diet

Utforska allt inom Mag- Tarmsjukdom från Brit Veterinary Diet.
Purina Pro Plan Veterinary Diets Cat EN Gastrointestinal (5 kg)

Mag- Tarmsjukdom från Purina Pro Plan Veterinary Diets

Se produkter inom Mag- Tarmsjukdom från Purina Pro Plan Veterinary Diets.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024