Feliway Classic Refillflaska 3-pack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

EgenskaperFeliway är en feromonlösning som är en syntetisk motsvarighet till kattens ansiktsferomon.Katter avsätter ansiktsferomoner genom att gnida sitt huvud, från sidan på kinden till nederdelen av örat mot föremål som den vill markera. När katten känner sig trygg i sin omgivning visar den detta genom att ”ansiktsmarkera” mot t.ex.

möbler, dörrkarmar och gardiner varvid ansiktsferomonet avsätts på föremålet. Ansiktsferomonerna förmedlar en känsla av välbefinnande, lugn och trygghet.När det inträffar en förändring i kattens omgivning eller om katten känner sig ängslig, kan dess beteende förändras.

Otryggheten kan ta sig uttryck som urinmarkeringar, klösningar, minskad aptit och dämpad leklust eller att katten drar sig undan och blir skygg. I dessa situationer kan Feliway hjälpa katten att återfinna sin naturliga balans.

Kattens ansiktsferomoner är artspecifika och har ingen effekt på människor eller på andra djurarter än katt. Feliway är inte ett läkemedel.AnvändningFörhindra urinmarkering Förhindra vertikala klösningar Tillvänjning till nya miljöer/nytt hem,kattunge och katt Kattpensionat/kattdagis Ny familjemedlem eller husdjur Förbättra relationen mellan katter Den oroliga gamla katten BruksanvisningAvlägsna locket på flaskan.

Skruva på flaskan på doftavgivaren, dra åt försiktigt. Refillflaskan skall sitta rakt under doftbollen.

Sätt doftavgivaren i ett elektriskt uttag. Doftavgivaren skall placeras i ett vägguttag med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av doftavgivaren.

Placera ej under/bakom möbler, fönsterbräden, gardiner eller vid sidan av utskjutande föremål. Doftavgivaren har full effekt efter ett dygn. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024