Sidan innehåller annonslänkar

Ferd Belt Vandringsbälte - Medium

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Slitstarkt vandringsbälte från Non-stop Dogwear AB. Vandringsbältet är för dig som spenderar tid ute i naturen med din hund och behöver säkerställa att både du och hund är säkra vid vandringen eller utomhusaktiviteter.

Bältet är vadderat för att säkerställa en ergonomisk viktfördelning över höftbenskammen (crista iliaca)   Ferd Belt vandringsbälte är otroligt versatilt med fästningsringar i stål som håller vardera 0,5 kg och har en fästningspunkt för en pulka. Koppelfästet med en skruvkarbiner sitter frampå bältet, önskar du en panikutlösare för att snabbt frigöra kopplet finns detta att köpa separat och kan fästas i en av de många loopar som finns på bältet för diverse nödvändigheter.    Ferd Belt midjebälte passar bra till vandring, hiking, skidåkning, löpning eller tuffare promenader.

För att göra bältet ännu mer användarvänligt finns det även en väska att köpa till där du kan förvara mobiltelefon, nycklar, vattenflaska och mellanmål till din hund eller dig.  Storlek Bälte Omkrets höftbenen (cm) S 70 - 85 cm M 85 - 95 cm L 95 - 140 cm Robust midjebälte passande för flertalet aktiviteter.  Panikutlösare för koppel vid behov, detta kan köpas till separat.  Två öglor som håller vikt upp till 0.5 kg respektive, samt fäste för en pulka. Väska för mobil, nycklar och mellanmål kan köpas till.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Löpbälten från andra varumärken

Softbelt Reflex - X1 - Mjuk

Löpbälten från Baggen

Missa inga bra priser på Löpbälten från Baggen.
CaniX Belt Löpningsbälte - Large

Löpbälten från Non-Stop

Visa produkter inom Löpbälten från Non-Stop.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024