Sidan innehåller annonslänkar

CaniX Belt Löpningsbälte - Large

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Löpningsbältet utvecklat av professionella canicross-löpare med maximalt ryggstöd från Non-stop Dogwear AB. CaniX Belt är tillverkat i meshtyg lämpar sig väl för dig som springer med din hund och inte vill tumma på din prestation då hunden är med dig.

CaniX Belt ger dig som löpare en bättre hållning vilket ger dig maximala förutsättningar för att prestera i linje med den målsättning du har.   Löpningsbältets andra funktioner inkulderar god ventilation, bältets ringa vikt samt en spandexficka för nödvändigheter ger dig optimala förutsättningar för en förstaklassig löptur om och om igen.

En glidande karbinhake och spännen i lätt aluminium ger både dig och din hund förutsättningar att springa synkroniserat under dygnets alla timmar oberoende av väder eller terräng. Notera att bältet levereras med en karbinhake som går att låsa.  Storlek Bälte Omkrets höftbenen (cm) S 50 - 78 cm M 70 - 108 cm L 90 - 130 cm Löpbälte med extra ryggstöd för god hållning.  Lätt vikt och i material som andas.

Spandexficka för mobil, nycklar och mellanmål. Kan även användas vid skidåkning och svårare promenader i terräng.  Glidande karbinhake och lätta spännen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024