Brit Veterinary Diet Dog Hepatic Grain Free (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Anpassat veterinärfoder för hundar med leversjukdomDetta veterinärfoder från Brit Veterinary stöttar leverfunktionen hos hundar med olika typer av leversjukdomar, b.la lever shunt och hepatisk encefalopati . Detta foder har en låg andel animaliskt protein , är helt soja och spannmålsfritt och har en låg andel koppar och en högre andel zink för att stötta leverns funktion.Lägg upp en kostplan tillsammans med din veterinär för att stötta din hunds leverhälsaGe Brit Veterinary Diet Dog Hepatic Grain Free under en period upp till 6 månader.

Fodret ges i samråd av veterinär. I detta foder har man även tillsatt följande tillskottMjölktistel/Mariatistel- Främjar bland annat en normal avgiftningsfunktion i levernKelp- Bidrar med viktiga aminosyror och prebiotiska fibrerA,C och E-vitamin- Bidrar med antioxidanterHavtorn-Stimulerar immunförsvaret och kan ha en antiinflammatorisk verkanDetta foder innehåller smaklig kalkon och ägg för att stimulera din hunds aptit.

Detta foder ges som en del av en behandlingsplan, men kan också ges livslångt till hundar med kroniska leverbesvär. Har du en hund med leversjukdom är det av största vikt att en strikt kostplan följs för att inte riskera att sjukdomstillståndet förvärras.Kom ihåg att veterinärfoder endast ska ges på inrådan från din veterinär.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024