Svenska Djurapoteket Grönläppad Mussla (360 tbl)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Svenska Djurapoteket Grönläppad MusslaSvenska Djurapotekets Grönläppad Mussla är en helt naturlig produkt från Nya Zeeland. Grönläppad mussla innehåller många nyttiga näringsämnen bl.

a glukosaminoglukaner, kondroitin, omättade fettsyror, omega-3,-6,-9 och mineraler och kan användas till hundar och katter i alla åldrar.Grönläppad mussla främjar ledernas normala funktion, verkar smärtlindrande, fungerar antiinflamatoriskt och är byggstenar för ledbrosket.Tillskottet ges i förebyggande syfte till katter och hundar över 5 månaders ålder och kan användas under hela djurets liv.Viktigt att tänka påFölj noga doseringsanvisningarna på burkenHar ditt djur känslig mage, testa med en liten andel först för att eventuellt öka efterhand, fungerar detta inte så rekommenderar vi att man provar Hyaluron+ istället som är skonsammare mot en känslig mage.Är ditt djur allergisk mot skaldjur så rekommenderas inte denna produkt eftersom den innehåller musslorDoseringsmått medföljer i burken - notera att det kan glida ned i pulvret och inte synas vid första anblickKom ihåg att kosttillskott inte kan ersätta veterinärbehandling eller en balanserad kost. Konsultera din veterinär om du är osäker på vad som är bäst för ditt djur. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kosttillskott från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Better Pets 3 x Kostillskott för Hund Harmoni

Kosttillskott från Better Pets

Här har vi samlat Kosttillskott från Better Pets.
Effektri Dog Omega-3 Olja (1 l)

Kosttillskott från Effektri

Visa produkter inom Kosttillskott från Effektri.
Cystophan (240 st)

Kosttillskott från Protexin

Se produkter inom Kosttillskott från Protexin.
Nutrolin Sport (1000 ml)

Kosttillskott från Nutrolin

Utforska allt inom Kosttillskott från Nutrolin.
Svenska Djurapoteket Pro-X (900 g)

Kosttillskott från Svenska Djurapoteket

Visa produkter inom Kosttillskott från Svenska Djurapoteket.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024