Better Pets 3 x Kostillskott för Hund Harmoni

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Better Pets Harmoni- Ett paket med 3 potenta tillskott för hundar i behov av stressreduktion! Better Pets - Multivitamin för hundar - 120 tabletterBetter Pets Multivitamin innehåller alla vitaminer och mineraler som hunden behöver för ett friskt och aktivt liv Multivitamin är tabletter med köttsmak och är ett hälsosamt kosttillskott i hundens kost.För stärkt immunförsvarTabletter med köttsmak, för exakt dosering Säkerställer din hunds grundbehov & bidrar till bättre immunförsvar Multivitamin & mineraltillskottVarför behöver hundar multivitaminer?Vitaminer och mineraler ingår i och påverkar en mängd viktiga funktioner i hundens kropp, så som immunförsvar, nervsystem, hjärna, blod, muskler, hud, päls, tänder, klor, benstomme samt omsättning och tillgodogörande av mat.

Better Pets Multivitamin är tabletter med smaskig köttsmak som kan krossas och blandas i maten om så önskas. Köttsmaken kommer från näringsjäst som även har ett naturligt innehåll av B-vitaminer och betaglukaner.Betaglukaner har välkända positiva effekter på kolesterolvärde och blodsockernivåer.

Better Pets Multivitamin kan ges från valp till senior samt till dräktiga och digivande tikar.Burken innehåller 120 tabletter. Stärk din hunds tarmhälsa med Better Pets Tarm & MageBetter Pets Tarm & Mage är en högkvalitativ fibermix för hundar tillverkat av psylliumfröskal och inulin för en sund och välfungerande matsmältning samt normal avföring.Högkvalitativ fibermixFör välfungerande matsmältningPsylliumhusk och inulinFrån 5 månaderEn burk innehåller 250 gBetter Pets Tarm & Mage är en fibermix som enkelt blandas med maten. Better Pets Tarm & Mage kan ges från 5 månader och är ett bra komplement till alla Better Pets produkter.Högkvalitativ fibermix för hundar - För en stabil mageBetter Pets Tarm & Mage innehåller fibrer i form av malda psylliumfröskal (psylliumhusk) och inulin från cikoriarot.

Fibrer är mycket viktiga för en god tarmhälsa. Psylliumfröskal normaliserar tarmflora och slemhinnorna i tarmen.

Fibrerna drar åt sig vätska och bildar en gelé, som i tarmen fungerar som ett bindemedel vid lös avföring och mjukgörande vid hård avföring.Psylliumfröskal kan ha en positiv effekt vid förstoppning, viktnedgång och för att stärka din hund eller katts tarmhälsa.Tarm & Mage innehåller inulin, som är känt för att ha prebiotiska egenskaper, till exempel en särskilt positiv effekt på tarmens bakterieflora. Detta, ihop med det höga fiberinnehållet, säkerställer de rätta villkoren för en sund och välfungerande matsmältning. Better Pets Lugn & Ro, Ger en lugnande effekt på stressade hundar och katterBetter Pets Lugn & Ro främjar välmående, lugn och harmoni för hundar och katter som har stressproblematik och svårighet att komma till ro. Better Pets Lugn & Ro är ett praktiskt pulver som enkelt blandas med maten.

Better Pets Lugn & Ro kan ges från 12 månader. Vid stressfulla situationer Innehåller tryptofan, teanin, magnesium, inositol, tiamin & vitamin B6 Passar hundar och katter från 12 månader och uppåtEn burk innehåller 43 gBetter Pets Lugn & Ro kan ges vid plötsligt uppkomna situationer eller i förebyggande syfte. Lugn & Ro passar hundar och katter som har stressproblematik och har svårt att komma till ro.Kosttilskottet innehåller tryptofan, från vilket serotonin och melatonin bildas.

För låga nivåer av dessa kan ge ett stressat och impulsivt beteende. Lugn & Ro innehåller grönt te-extrakt som har ett naturligt innehåll av L-teanin.

L-teanin påverkar serotonin- och dopaminnivåerna samt signalsubstansen GABA.Serotonin reglerar impulskontroll samt ger känsla av tillfredställelse. Dopamin är en av de viktigaste signalsubstanserna och är kopplat till hjärnans belöningssystem.

GABA är en signalsubstans som ger lugn, harmoni och trygghet.Better Pets Lugn & Ro innehåller magnesiumbisglycinat, som är mycket lättupptagligt för kroppen då den lätt transporteras genom tarmslemhinnan. Magnesium är en mineral med många viktiga funktioner i kroppen.

Kosttillskott från andra varumärken

Trikem WorkingDog Hyaluron 365 (3 l)

Kosttillskott från Trikem

Visa produkter inom Kosttillskott från Trikem.
Svenska Djurapoteket Probiotika (160 g)

Kosttillskott från Svenska Djurapoteket

Utforska allt inom Kosttillskott från Svenska Djurapoteket.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024