Sidan innehåller annonslänkar

Bungee Y-leash för Två Hundar - 2.8 m

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bungee Y-Leash från Non-stop Dogwear är ett versatilt dubbelkoppel för extra synlighet och säkerhet i vid aktiviteter som löpning, jogging, cykling. Kopplet är gjort för att absorbera kraft vid hastiga rörelser eller inbromsningar vid aktiviteter.

Den tvådelade delen på kopplet är statisk, medan resten av kopplet är följsamt och chockabsorberande. Kopplet är gjort i extra slitstarkt gummi för att klara de stora påfrestningar aktiviteter kan innebära och kopplas med en karbinerhake som har ett automatiskt lås.  Storlek  Längd utsträckt (m) Bredd (mm) Längd statisk (m) Karbinertyp 2.8 m 2.8 m 23 mm 1.95 m Karbinerhake med auomatiskt lås Slitstarkt Y-koppel med expanderfunktion som lämpar sig för vandring, lättare löpning, skidåkning och cykling.

3M-reflexer och låsbara karbinerhakar för extra säkerhet. Chockabsorberande gummi säkerställer att hastiga rörelser inte påverkar hunden i samma utsträckning som ett statiskt koppel. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Koppel från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
Aalborg Ställbart Koppel i Koläder - 10/200 Cognac

Koppel från Hunter

Här har vi samlat Koppel från Hunter.
Bungee Leash - 2.8 m

Koppel från Non-Stop

Utforska allt inom Koppel från Non-Stop.
Urban Trail Leash - L / Black

Koppel från DogCopenhagen

Missa inga bra priser på Koppel från DogCopenhagen.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024