Feel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck Svart (M/L)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Feel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck Svart - För hundar som älskar vandringar!Feel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck Svart, är den perfekta lösningen för dig som vill ta med din fyrbenta vän på vandringar, camping eller andra äventyr. Feel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck Svart - Hundsele och ryggsäck i ett Feel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck, är lite som en hundsele och en ryggsäck i ett Den är utrustad med flera praktiska fickor där du kan packa ner allt ni behöver ha med er, till exempel hundgodis, nycklar, mobiltelefon och bajspåsar. Bekväm och justerbar passform - Feel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck SvartFeel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck är lätt och bekväm för din hund.

Den går att justera till rätt passform genom banden vid halsen, bröstet och runt magen. På så sätt sitter selen på plats och vilket minskar risken för skav och obehag.Hundsele i slitstarkt och vattentätt material Selen är tillverkad av slittåliga och vattentäta material som tål tuffa väderförhållanden.

För extra synlighet i mörkret är selen utrustad med 3M-reflexer som ökar synligheten. Kopplet fästs i en robust D-ring uppe på ryggen, vilket är en praktisk och bekväm position för både dig och din hund.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Klövjeväskor från andra varumärken

Ruffwear Palisades Klövjeväska Röd (M)

Klövjeväskor från RuffWear

Missa inga bra priser på Klövjeväskor från RuffWear.
Feel Active Trekbag Hundsele Ryggsäck Svart (M/L)

Klövjeväskor från Feel Active

Här har vi samlat Klövjeväskor från Feel Active.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024