Produktinformation

Stabilt klösträd!Detta stabila klösträdet har flera mysiga platser där din katt kan sova, vila eller bevaka sin omgivning ifrån Klösträdet är 150 cm högt och har tjocka klöspelare med grått sisalrep.

Bottenplattan och avsatserna är gjorda av stabil plywood.Basic MultiPurr Sammy Klösträd har en stor mysig hängmatta där vi tror att din katt kommer älska att ta sina tupplurar!De mjuka plyschdynorna på avsatserna går att ta bort och tvätta i tvättmaskinen i 40 grader.En sak som utmärker det här klösträdet är att det kan byggas ihop till ett mycket större klösträd om du kombinerar det med Basic MultiPurr Biggy Klösträd Den andra produktbilden visar hur de två klösträden ser ut tillsammans.MåttHöjd 150 cmMått på bottenplatta 55 x 55 cmTjocklek på klöspelare 13 cm .

Klösträd Katträd från andra varumärken

Basic Triplet Klösträd

Klösträd Katträd från Basic

Utforska allt inom Klösträd Katträd från Basic.
Upp till 20% rabatt
Trixie Acadia Klösträd med Väggfäste Grå/Vit

Klösträd Katträd från Trixie

Missa inga bra priser på Klösträd Katträd från Trixie.
Little&Bigger Cozy Klösträd

Klösträd Katträd från Little&Bigger

Se produkter inom Klösträd Katträd från Little&Bigger.
Kerbl Toni Katträd XL

Klösträd Katträd från Kerbl

Se produkter inom Klösträd Katträd från Kerbl.

Se gärna också

Trixie Tomás Klösmöbel Beige

Trixie Tomás Klösmöbel är din katts egen borg!Låt din misse få sin egen borg där den kan leka fritt. Trixie Tomás Klösmöbel är ett stabit klsträd som passar bra för båda normalstora och större katter, som Maine Coon. Klösträdet står på en stabil bottenplattat med tre ben på, klösträdet är 163 cm högt.Trixie Tomás Klösmöbel har en mysig hängmatta där din misse kan ligga sova, en grotta där den kan hömma sig och ett sisalrep där den kan klättra och leka. Klsträdet är klätt med mjukt plyshmaterial i en naturligt beige färg som smälter bra in med hemmets inredning. Pelarna är kläda med juteväv som är hållbart och din katt kan klösa och vässa klorna på. Höjst upp finns en plattform där din kisse får bra utsikt över resten av hemmet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024