Sidan innehåller annonslänkar

Kerbl Anderna Klättervägg för Katt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Skapa en hel värld av spännade klättermöjligheter för din katt med Kerbl Anderna Klättervägg för katt!Att klättra, klösa och upptäcka ingår i våra katters naturliga beteende och vardagsrutin Det är viktigt att du ger din lilla tiger möjlighet att utföra sitt naturliga beteende även inomhus.

En klättervägg är ett perfekt alternativ till det traditionella klösträdet där att det tar inte upp någon golvyta och kan anpassas efter just ditt hem.Kerbl Anderna Klättervägg är enkel och smidig att sätta upp på väggen och ger din misse en rolig och spännande lekplats. En klätterväg ger också en fristad för din katt från barn eller andra husdjur när den vill koppla av och vara ifred.

Många katter tenderar att vilja sova på höga höjder, dels för att få sova ostört men också få en bra överblick över hemmet.Anderna Klättervägg innehåller sju olika delar som kan kombineras ihop på det sättet som passar din misse och hem bästTvå stycken sisalrullar som är 15 cm långa och 9 cm i diameter. Dessa kan användas som steg, se bild.Vadderad liggyta 40x31 cmRamp klädd i sisalrep som är 50 cm lång och 9 cm i diameter för att kunna klättra på.Hamock i mysigt tyg 35x50 cmHängbro av sisalmatta som din katt kan gå på 85x20 cmTräkoja med en dyna i som din misse kan slumra gott i .50x38x30 cm.Klätterväggen är mestadela tillverkad i trä med vissa delar i tyg, sisal och wellpapp.

Klätterväggen tar en maxvikt på 6 kg. Tänk på att kontrollera väggens material innan du fäster upp klätterväggen, se till så att du använder rätt plugg och skruv så att den håller för kattens lek och aktivitet. .

Klösmöbler från andra varumärken

Kattklös Tampa

Klösmöbler från Pet Rebels

Här har vi samlat Klösmöbler från Pet Rebels.
Kerbl Anderna Klättervägg för Katt

Klösmöbler från Kerbl

Här har vi samlat Klösmöbler från Kerbl.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024