Produktinformation

Crisp Cooling Jacket ger din fyrbenta vän ultimat komfort och skydd under de varma månaderna med denna UV-skyddande hundjacka. Tillverkad av ett lätt material som inte bara skyddar din hunds päls och hud från solens skadliga strålar utan även minskar värmeupptagningen för att hålla din hund sval och bekväm.

  Genom att enkelt blöta jackan i kallt vatten, vrida ur den och sedan klä på din hund aktiveras den omedelbart svalkande effekten. Den flexibla designen med halvkapslösning och generösa frambensöppningar upp till halsbandssömmen ger din hund friheten att röra sig obehindrat vilket är idealiskt under långa promenader eller lekfulla stunder.

För en snabb och enkel användning är jackan utrustad med kardborrefäste som gör det enkelt att sätta på och ta av den. Den justerbara halsringningen och midjan säkerställer att passformen alltid är optimal.

För säkerhet och komfort under hela dagen har jackan gummibandsöglor som håller den på plats över bakbenen även när din hund är som mest aktiv och därmed sval. Kylande teknik.

UV-skydd. Fullt justerbar och hindrar inte rörelseomfånget.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024