Duvoplus Kattbädd Hammock i Svart Metall med Grå Kudde

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Duvoplus Kattbädd Hammock i Svart Metall med Grå KuddeDuvoplus Kattbädd Hammock i Svart Metall med Grå Kudde, är den perfekta platsen för din katt eller lilla hund att koppla av på. Hängstolen är tillverkad av slitstarkt metallnät och är utrustad med en mjuk kudde.Den är en utmärkt plats för din katt eller en liten hund att koppla av på.

Stolen passar in i de flesta inredningar. Den har måtten 48 x 40 x 65 cm.Här är några av fördelarna med Duvoplus Kattbädd Hammock i Svart Metall med Grå KuddeModern och bekväm designTillverkad av slitstarkt metallnätUtrustad med mjuk kuddePerfekt plats för katter och små hundarPassar in i de flesta inredningar .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Little&Bigger Katt Hammock

Little&Bigger KatthammockDenna hammocken passar utmärkt för dig som kanske inte har utrymme för stora möbler och sängar särskilt till kissen. Du fäster hammocken enkelt med kardborreband i under exempelvis en stol eller litet bord, och vips så har katten en alldeles egen mysig sovplats!Hammocken går att vända; på den ena sidan finns vitt fluffigt material, och på andra sidan ett svart tyg.Tvättråd:30 grader maskintvättMått:41 x 41 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024