D&D Home Bodhi Kattbädd Flätad Korg med Grå Kudde

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

D&D Home Bodhi – Kattbädd, Flätad Korg med Grå KuddeDen här kattbädden från Bodhi D&D är handflätad av hållbart trä och kommer med en fyllig kudde klädd i en mjuk konstgjord päls som påminner om kaninpäls. Om din katt föredrar att ligga direkt i korgen kan du enkelt ta bort hela kudden.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Little&Bigger Fluffy Cave Bädd Brun 50cm

Little & Bigger Fluffy Cave BäddDenna typen av bädd har snabbt blivit en klassiker - av god anledning! Fluffy Cave är mjuk och gosig - och riktigt fluffig såklart. Bädden är täckt av mjuk fuskpäls.Placera bädden på din väns favoritplats i hemmet, och låt den bli en plats för ro och avkoppling!Undertill finns ett antiglid-material, och överdraget kan tas av vid tvätt.Tvättråd:Överdraget kan tvättas i tvättmaskin på 30 grader, skontvätt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024