D&D Home Baily Kattbädd i Metall med Stickad Fäll i Fleece Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

D&D Baily - Kattbädd i MetallUpplev en touch av minimalistisk elegans med denna nederländska design som smälter in perfekt i många hem. Den stickade fällen, tillverkad av en blandning av polyester, bomull och fleece, skapar en mjuk och mysig sovplats för din katt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

D&D Home Quincy Kattbädd i Metall med Stickad Fäll Grå

D&D Home Quincy Kattbädd i Metall med Stickad Fäll GråDenna säng för katter är resultatet av stilren och modern holländsk design. Med sitt upphöjda läge skyddar den kattens vila från kalla drag och ger en extra värmande känsla. För att maximera din katts utsikt, överväg att placera sängen på en högre plats där katten kan njuta av en panoramavy över rummet.Bädden är utrustad med en robust metallram och en flätad stoppning tillverkad av polyester och bomull, vilket ger både komfort och hållbarhet.Måtten på kattbädden är 46 x 34 x 51 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024