Sidan innehåller annonslänkar

Compact Care Odour Control 4x10 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Odour Control är högkvalitativ, väldigt effektiv kattsand som har en patenterad odour kontrol formula Den innehåller 100% naturlera och har en fräsch doft av citrongräs som aktiveras först när sanden blir fuktig.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattsand från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Compact Care Premium White Lavender 4 x 10kg

Kattsand från Compact Care

Visa produkter inom Kattsand från Compact Care.
Upp till 10% rabatt
Ever Clean Total Cover 4 x 10L

Kattsand från Ever Clean

Visa produkter inom Kattsand från Ever Clean.
Upp till 20% rabatt
Odourlock Max Care 4 x12 kg

Kattsand från Odourlock

Se produkter inom Kattsand från Odourlock.
Upp till 17% rabatt
Monster Lavendel 4 x 10L

Kattsand från Monster Amazing Cat Litter

Missa inga bra priser på Kattsand från Monster Amazing Cat Litter.
Upp till 15% rabatt
FourFriends Lavendel Kattsand 14x4 kg

Kattsand från FourFriends

Missa inga bra priser på Kattsand från FourFriends.

Se gärna också

Ever Clean Extra Strong Unscented Kattsand (6 l)

EgenskaperEver Clean kattsand är den första amerikanska klumpbildande kattsanden. Denna klumpbildande premiumsand hjälper till att förhindra att urinet tränger sig igenom och lägger sig på botten där det kan bildas bakterier och lådan börjar lukta. Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lådan måste rengöras ofta. Med Ever Clean sparar du tid och får en mycket fräschare låda. Ever Clean kattsand är gjord av en premiumblandning av naturliga mineraler och lera och innehåller endast äkta högkvalitativa ingredienser.AnvändningFångar upp och håller kvar luktAktivt kol avlägsnar lukt genom att fånga upp och hålla kvar lukten i kornenEtt antimikrobiellt ämne läggs till för att hindra tillväxten av luktorsakande bakterierBruksanvisningNär du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt.Fyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsandTa bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sättDu behöver aldrig slänga någon sand i onödanI regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen lådaBruksanvisning När du använder Ever Clean kattsand första gången är det viktigt att du ger din katt tid att anpassa sig. Det är viktigt att fylla lådan ordenligt. Fyll upp lådan med ett lager med ca 10 cm Ever Clean kattsand Ta bort de små klumpar som bildas och lägg alltid i soporna. Resten av sanden hålls fräsch på detta sätt Du behöver aldrig slänga någon sand i onödan I regel brukar man säga max två katter per låda, aldrig fler. Vissa katter vill till och med ha en helt egen låda

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024