Sidan innehåller annonslänkar

Compact Care Multicat Unscented 4x14 kg

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Köp fler - Spara mer!Passa på att bunkra upp med kattsand till paketpris!Compact Care Multicat Unscented är kattsand av mycket hög kvalitet och passar extra bra i hem där det finns flera katter Sanden är parfymfri och innehåller 100% naturlera och den har en maximal klumpbildningsförmåga.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kattsand från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Compact Care Premium White Lavender 4 x 10kg

Kattsand från Compact Care

Visa produkter inom Kattsand från Compact Care.
Upp till 10% rabatt
Ever Clean Total Cover 4 x 10L

Kattsand från Ever Clean

Visa produkter inom Kattsand från Ever Clean.
Upp till 20% rabatt
Odourlock Max Care 4 x12 kg

Kattsand från Odourlock

Se produkter inom Kattsand från Odourlock.
Upp till 17% rabatt
Monster Lavendel 4 x 10L

Kattsand från Monster Amazing Cat Litter

Missa inga bra priser på Kattsand från Monster Amazing Cat Litter.
Upp till 15% rabatt
FourFriends Lavendel Kattsand 14x4 kg

Kattsand från FourFriends

Missa inga bra priser på Kattsand från FourFriends.

Se gärna också

Smily Eco Papperspellets 20 liter

Miljövänlig kattsandPapperscellulosa är ett bra alternativ både för dig, din katt och miljön. Smily Eco Papperspellets är en miljövänlig kattsand helt tillverkad av återvunnen papperscellulosa.Pelletsen är bilogiskt nedbrytbar vilket gör att den kan läggas på komposten när den har användts. Dessutom är den helt dammfri, då pappersmassan är formad till pellets då är den inte klumpbildande vilket gör att Smily Eco papperspellets är ett bra alternativ till känsliga katter, kattungar och smådjur som kaniner, hamter och marsvin. Papperspellets gör också att din katt inte drar med sig massa kattsand runt hela hemmet.Smily Eco Papperspellets är tillverkat av pappersmassa med europeiskt urssprung och förpackingen är FSC-märkt.Såhär använder du Smily Eco Papperspellets:Fyll kattlådan med ca 7 cm av Smily Eco PapperspelletsStäda lådan dagligen och fyll på strö vid behovTöm hela lådan och rengör den regelbundetPellets är lättast att använda i en kattlåda med dubbel botten, där den inre botten är som ett galler, men det fungerar även i vanliga kattlådorSpola aldrig ned kattströ i toaletten. Dessa papperspellets kan slängas i hushållssopor eller på kompostenTvätta alltid händerna efter att du rensat kattlådan och var extra försiktig/be om hjälp om du är gravid eller ammar. (Detta pga ämnena i kattens urin - inte pga ströet i sig!)

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024