Sidan innehåller annonslänkar

Husdjursdörr Smart Door L, < 45 kg - Vit/Transparent

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hundörr till mediumstora och större hundar. Säkerställ ditt husdjurs autonomi genom att erbjuda en energieffektiv smart dörr där signaler från husdjurets nyckel känner av dess närvaro och öppnas/stängs.

En funktion som kan vara av vikt när flera husdjur finns i hemmet och endast valda ges möjlighet att gå ut. Produkten säkerställer att endast valda husdjur får passera och känner genom signaler av djurets närvaro.

  Upp till fem stycken nycklar kan programmeras till dörren. Dörren är tillverkad i hårdplast och har ett integrerat UV-skydd som hindar solens skadliga strålar under sommarhalvåret.

En nyckel ingår vid köp av produkten, fler kan köpas separat här SmartKey™ Electronic Key.  Produktens mått är 630 x438 x 81 mm (Utskärning 396 x 590 mm)   OBS! Små barn kan passera genom denna dörr om de är snabba (vilket vi vet av erfarenhet att de är ) ) när dörren öppnas, var uppmärksam om barn finns i hemmet.  Smart funktion där dörrens känner av djurets närvaro för att öppnas Batteristyrda nycklar med indikation när batterinivån är låg.  Upp till fem nycklar kan kopplas till dörren.  Integrerat UV-skydd. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024