Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Casa Katthus i Kartong

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Katthus för lek och skoj!Trixie Casa Katthus är din katts egna borg! Här kan din katt leka och sova Katthuset är helt tillverkat av 100% återvunnen kartong och kan byggas ihop i flera olika kombinationer.I setet ingår4 kuber1 bro1 korgStorlek93x72x30,5 cmKatthuset är lämpligt för katter upp till 8 kg.

Vi tycker att kattmöblen är extra bra för kattungar att leka i. Trixie Casa kan enkelt komibneras med Trixie Finca Katthus som är ett katthus med flera andra delar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Kerbl Kattslott

Ge din katt den ultimata vilan med Kerbl KattslottKerbl Kattslott är den perfekta oasen för din katt. Med en slitstark, hållbar konstruktion av och en mjuk och skön ovansida, kommer din katt att kunna njuta av en mysig, bekväm plats att vila på. Designen är speciellt utformad så att katten kan välja att mellan att vila inne eller ovanpå slottet, beroende på dess preferenser.Fördelar med Kerbl kattslottStilren och tålig design: Kattslottet är tillverkat av stilrent och tåligt plywoodmaterial. Det har 2 sidoöppningar: 18 x 19 cmTrygg viloplats: Liggyta på toppen av slottet med avtagbar dyna: 34 x 34 cm. Dynan är avtagbar och går att handtvätta.Lätt att rengöra: Det är enkelt att hålla slottet rent och fräscht genom att torka av det med en fuktig trasa.Lämpligt för alla katter: Oavsett storlek eller vikt, är detta slott lämpligt för alla katter.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024