Sidan innehåller annonslänkar

Trixie Natura Utehage i Metall med Tak

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trixie Natura Utehage i Metall med TakDenna utehagen passar perfekt när du vill låta dina smådjur komma ut i friska luften utan att för den delen behöva ha sele på sig. Hagen är formad som en fyrkant med väggar och tak i galler av galvaniserad metall.Trixie Natura Utehage i Metall med Tak har en dörr i taket och en dörr i sidan.

Det finns även två öppningar där du kan sätta en utebur eller ett smådjurshus. Utehagen är på så vis kompatibel med burar och hus från Trixies Natura-serie - praktiskt!Hagen står stadigt på marken tack vare de medföljande tältpinnarna som du trycker ned i gräset.Tänk på att hagen inte är ett permanent hem för dina smådjur

De behöver en bur att ta skydd i, och de behöver komma ut och röra på sig och få närhet varje dag. Notera också att hagen inte har någon botten.Storlek216 × 65 × 116 cm .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024