Sidan innehåller annonslänkar

Brit Animals Kanin Junior (12 kg)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Brit Animals Rabbit Junior är ett komplett foder till unga kaniner (4-20 veckor gamla). De smakliga bitarna hjälper till att hålla kaninens tänder i trim och ett högre innehåll av protein och fett säkerställer en hälsosam tillväxt.Innehållet i Brit Animals kaninfoder överensstämmer med de naturliga näringsbehoven, vilket ger ett starkt immunförsvar, en fin päls och en stabil tillväxt.60 % örter och alfalfa22 % Spannmål och linfrön12 % Frukt4 % Grönsaker2 % VitaminerBrit Animals smådjursmat är ett superpremium foder med ett komplett näringsinnehåll för att ge din minsta vän precis vad han eller hon behöver.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Science Selective Rabbit Four + (1,5 kg)

Science Selective Rabbit Four +Supreme Science Selective Rabbit Four + är ett kaninfoder med fantastiska egenskaper som är anpassat för seniorkaninen! Foderkulorna är hårda för att ge en naturlig nötning av tänderna och fullproppade med högkvalitativ näring för att din äldre kanin ska bibehålla sundhet och vitalitet! Foderkulorna hindrar dessutom din kanin från att välja ut vissa godbitar, något som är vanligt när man ger müsliblandningar.Denna kaninmat smakar riktigt gott och innehåller en hög andel fibrer och prebiotika som är bra för kaninens mage och tarm. Fodret är berikat med C-vitamin och naturliga antioxidanter som hjälper till att stärka immunförsvaret, och sist men inte minst innehåller Science Selective Rabbit Four + både omega-3 och omega-6 från linfrö som bidrar till frisk hud och päls! Denna kaninmat rekommenderas  av veterinärer och kan bidra till ett hälsosamt liv för din äldre pälskling!Kom ihåg att alltid servera Science Selective Rabbit Four + tillsammans med fri tillgång till färskt hö och vatten.Foder anpassat för kaniner över 4 årHögt fiberinnehåll och prebiotika som är bra för tarmsystemetHårda foderkulor för att främja tandhälsaHindrar kaninen från att välja ut godbitarHög smaklighetInget tillsatt socker eller färgämnen Innehåller mycket näringRekommenderas av veterinärerUtfodringsanvisningarDen genomsnittliga kaninen behöver normalt ca 60-70g/dag av detta foder.    

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024