Trixie Natura Utebur till Smådjur Brun 2 Våningar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trixie Natura Utebur till Smådjur Brun 2 VåningarDenna uteburen är robust och stadig. Den är tillverkad av laserad furu med metallgaller och med takpapp på taket.

Buren består av en övre bur-del och en underdel som är mer som en uteplats.Djuren tar sig mellan den övre och undre delen via en ramp. Den undre delen har två stycken gallerdörrar - en på kortsidan och en på långsidan.

Den över delen har också två dörrar, en gallerdörr i den öppna delen och en trädörr i den mer avskiljda delen.Under burdelen sitter en utdragbar plastbricka. Den kommer till användning när det är dags att städa buren.

Då drar du helt enkelt ut brickan och städar, så du slipper böja dig ned i buren ovanifrån.Denna uteburen är kompatibel med utehagar från Trixie Natura!Något som utmärker denna buren är att båda de sneda takdelarna går att öppna ovanifrån.Tänk på att den nedre delen av buren inte har någon botten, och på att en bur inte är ett permanent hem för dina pälsklingar De behöver komma ut och röra sig och få närhet och omvårdnad varje dag.

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Visa produkter inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Utforska allt inom Kaninburar från Ferplast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024