Trixie Natura Isolerad Utebur till Smådjur Platt Tak 2 Våningar (Brun)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Trixie Natura Isolerad Utebur till Smådjur Platt Tak 2 VåningarDenna isolerade uteburen har två våningar och är tillverkad av tåliga material. Träet är laserad furu, och taket består av takpapp.

Själva isoleringen består av frigolit, och den sitter i ytterväggarna, undersidan och i taket.Buren har två våningar, och båda har en ute-del samt ett litet krypin där djuren skyddas mot väder och vind. Du väljer själv om dina djur ska kunna gå emellan våningarna på rampen, eller om det ska vara stängt.Buren står på små ben som går att justera för ökad stabilitet.

Att buren kommer upp en bit från marken är bra för luftcirkulationen, samtidigt som det skyddar burens botten från väta och kyla.Under vardera våning finns en utdragbar bricka i plast, där avföring och smuts hamnar. Det är superenkelt att dra ut brickorna och städa!Kom ihåg att buren inte är ett permanent hem för din gnagare - den ska snarare ses som ett komplement, en sovplats eller en trygg punkt.Storlek116 × 113 × 65 cm 

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Visa produkter inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Utforska allt inom Kaninburar från Ferplast.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024