Sidan innehåller annonslänkar

Kerbl Rastgård för Smådjur

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kerbl Rastgård för SmådjurDenna rastgård passar utmärkt när du vill låta dina smådjur, exempelvis kaniner eller marsvin, komma ut en stund och nosa på spännande dofter och äta lite friskt grönt gräs!Gården går att ansluta till en utebur eller ha för sig själv ute på tomten Buren är tillverkad av trä, men är förstärkt med metall nedtill för att skydda mot fukt.

Kaninburar från andra varumärken

Trixie Natura Utomhusbur XL

Kaninburar från Trixie

Missa inga bra priser på Kaninburar från Trixie.
Kerbl Rastgård för Smådjur

Kaninburar från Kerbl

Visa produkter inom Kaninburar från Kerbl.
Ferplast Arena 120  Kaninbur

Kaninburar från Ferplast

Utforska allt inom Kaninburar från Ferplast.

Se gärna också

Ferplast Arena 120 Kaninbur

Ferplast Arena 120Ferplast Arena 120 är en stor och rymlig kaninbur med många genomtänka detaljer för dig och din kanin! Buren är snyggt designad med en ovansida i trä och svart galler. Underdelen är uttagbar och tillverkad av plast, vilket gör det supersmidigt att rengöra buren! När du vill ta ut din kanin öppnar du enkelt upp genom att skjuta en del av gallertaket åt sidan.  Med buren medföljer en vattenflaska, en höhäck och ett litet hus i plast som din kanin kan krypa in i!Ferplast Arena120  är omsorgsfullt tillverkad av miljömärkt FSC-certifierat tallträ. Träet är dessutom impregnerat med ett giftfritt, ekologiskt och mögelavvisande medel som även gör det vattenresistent.Denna kaninbur kombinerar snygg och omsorgsfull design samtidigt som den värnar om din kanins trivsel och ger den gott om utrymme att röra sig på.Tillverkad i furu och svart gallerFSC-MärktUttagbar undersida i plast för enkel rengöringStor och rymlig för ökad trivsel!Kommer med vattenflaska, höhäck och kaninhus i plastStorlek: 125x64,5x51 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Ridmer.se 2024